Cautare

14669 de rezultate pentru "stiri accident rutier bucuresti 24 10 2009" (3.37 secunde)
Daca in 1990 aveam 113 kilometri de autostrada (din care 96 de kilometri pe A1 intre Bucuresti si Pitesti si 17 km pe A2, de la Fetesti la Cernavoda), in prezent in Romania sunt in functiune 331 de kilometri de autostrada.
Militari morti intr-un accident Tot ieri doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucuresti si-au pierdut viata si alti doi au fost raniti intr-un accident rutier produs pe DN 6 Bucuresti-Alexandria, autoturismul in care se aflau fiind lovit frontal de o autoutilitara Ford care a intrat pe contrasens.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 20.30, C. VIOREL de 47 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Jeep, pe bd.
La data de 10 martie 2011, in jurul orelor 21.00, S. ADRIAN de 33 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Peugeot, pe Calea Crangasi dinspre str.
FLORINA de 26 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan pe str. ... Marius de 25 de ani, din Bucuresti, care circula pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care de la spital a fost indrumat la domiciliu.
Matei de 33 de ani, din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Yamaha pe sos. ... Petre de 46 de ani, din Bucuresti, care se afla oprit la semafor pe sensul opus de mers. Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului motocicletei, care a ramas internat la spital.
La data de 19.10.2011, in jurul orei 22.50, M. Sorin de 34 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Calea Vitan Barzesti dinspre Splaiul Unirii catre sos.
Valentin de 22 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Renault Clio pe Calea Rahovei dinspre Calea Ferentari catre str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a lui D. Alexandru de 25 ani, din Bucuresti, pasager in autoturism, care a ramas internat la spital.
Claudiu de 33 ani, din Bucuresti, fara a poseda permis de conducere sau curs de legislatie rutiera, a condus un moped marca Xinroad pe bd. ... Mihai de 28 ani, din Bucuresti, pe str. ... Din accident a rezultat ranirea grava a conducatorului mopedului, care a ramas internat la spital.
Marius de 24 ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Audi pe str.
rata inflatiei, investitiile realizate, cresterea importului de gaze naturale necesare pentru acoperirea consumului (crestere ce poate fi generata, in principal, de temperaturile foarte scazute, de la 18% in luna decembrie 2009, la 35% in luna februarie 2010)", au declarat pentru GdS reprezentantii ANRE.
In conditiile problemelor din anii electorali 2008 si 2009, capacitatea de fraudare a PDL nu trebuie subestimata pentru alegerile locale si parlamentare din 2012. Democrat-liberalii, asa cum s-a vazut in 2008 si 2009, sunt adevarati "magicieni ai exit-poll-urilor".
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
34/2009, care stabileste modul de plata a impozitului forfetar, spune ca platesc impozit societatile care au cifra de afaceri intre 0-12.000 de lei, dar nu precizeaza ceva despre situatia societatilor care au activitatea suspendata. ... 34/2009 "a intrat prea repede in vigoare".
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale. ... Comparativ cu anul trecut insa, nivelurile inregistrate in 2009 sunt cu aproximativ 30% mai mici.
Statisticile inregistrate la finalul anului 2010 si transmise de Directia Regionala de Statistica Dolj confirma ca, in judet, s-au intensificat exporturile si importurile anul trecut fata de 2009, ceea ce poate insemna ca pe finalul lui 2010 s-a impulsionat consumul.
Intalnirea presei din Constanta, programata ieri cu ministrul Ludovic Orban, a debutat la Drajna, in jurul orei 10.00, la o "gura de cafea" si o omleta.
Presedintele Traian Basescu a ajuns in Valcea in jurul orei 10.30, unde a discutat, la prefectura, cu autoritatile locale si cu reprezentantii Comitetului judetean pentru situatii de urgenta, despre problemele de pe Valea Oltului si de la Ocnele Mari.
Astfel, in vestul si sud-vestul Germaniei zapada a inregistrat pana la 40 cm in zona muntoasa Schwarzwald (Padurea Neagra), in Bergischer Land, 15 cm, in Sauerland, 10 cm in zona de campie, in landul Rheinland-Pfalz se asteapta pana la 15 cm, iar in landul Hessen au fost inregistrate, de asemenea, ninsori puternice, informeaza un comunicat MAE remis Ziare.com.
google-analytics.com